چاقو فنری باید با افزودن لیمو و سرکه ضدعفونی شوند. به صابون مورد استفاده برای تمیز کردن. انواع چاقوهای آشپزخانه و کاربرد آنها در انواع غذاها را به تفصیل نشان خواهیم داد زیرا هر نوع غذا چاقوی مخصوص به خود را دارد تا بهترین کارایی را در برش و تهیه غذا به روشی مناسب و متمایز تضمین کند و انواع مختلفی وجود دارد.
از چاقوهایی که هرکسی که در زمینه آشپزخانه علاقه دارد باید به خوبی آن را بشناسد، پس از طریق سایت ایده با انواع چاقوها و کاربردهای مختلف آن آشنا می شویم.
چاقو یکی از مهم ترین وسایلی است که به طور عمده در آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین باید انواع چاقوهای آشپزخانه را به طور دقیق و کاربرد آنها را بشناسید که به شرح زیر است:
انواع چاقوهای آشپزخانه و کاربرد آنها و ویژگی های این چاقو:
این یک چاقوی ایده آل برای خرد کردن سبزیجات است.
همچنین یک چاقوی همه کاره برای خرد کردن و خرد کردن کارهای روزمره است.
مشخصه آن بریدن غذاهای سفت مانند پیاز، سیب زمینی، هویج و سیب زمینی شیرین است.
ویژگی این چاقو وجود یک تیغه بلند و پهن با لبه صاف و پاشنه پهن است.
این چاقو دارای تیغه تیز و نوک تیز می باشد.
چاقو مورد استفاده ی چند منظوره قرار می گیرد. انواع چاقوهای آشپزخانه و کاربرد آنها. ویژگی های این چاقوی همه کاره:
این چاقو شبیه چاقوی سرآشپز است اما کوچکتر و نازکتر است.
بسیاری از این چاقوها دارای نوک صاف هستند.
از این چاقو می توان برای خرد کردن بسیاری از غذاها و سبزیجات کوچک استفاده کرد.
فرآیند برش با استفاده از این چاقو دقیق تر است.