ماهی سالمون مشهد منبع فوق العاده ای از پروتئین با کیفیت بالا است.
گونه های چرب همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب هستند.
علاوه بر این، مزایای بی شماری از جمله محافظت از بینایی و بهبود سلامت روان در سنین بالا دارد.
علاوه بر این، ماهی به راحتی تهیه می شود، بنابراین می توانید آن را امروز به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
ماهی واقعا غذای سالمی است خوردن منظم آن ممکن است خطر ابتلا به تعدادی از شرایط سلامتی، از جمله بیماری قلبی، سکته مغزی و افسردگی را کاهش دهد
به همین دلیل، متخصصان بهداشت اغلب توصیه می کنند که افراد حداقل یک یا دو بار در هفته ماهی بخورند.
با این حال، نحوه طبخ ماهی می تواند ترکیب غذایی آن را تغییر دهد، بنابراین برخی از روش های پخت ممکن است برای سلامتی شما بهتر از سایرین باشد.
این مقاله به بررسی این موضوع می پردازد که چگونه روش های مختلف پخت و پز ممکن است ارزش غذایی ماهی شما را تغییر دهد و بررسی می کند که کدام روش ها سالم ترین هستند.
چرا ماهی بسیار سالم است بیاید مطالبی را در اختیار شما قرار دهیم.
انواع مختلفی از ماهی وجود دارد که همه آنها دارای مشخصات تغذیه ای متفاوتی هستند. به طور کلی به دو دسته لاغر و چرب تقسیم می شوند.
لازم به ذکر است که هر دوی آنها مغذی و منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا هستند، اما تصور می شود که ماهی های چرب برای سلامتی بسیار مهم هستند.
این به این دلیل است که آنها حاوی برخی از مواد مغذی مهم از جمله اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین D هستند.
در حال حاضر، حدود 40 درصد از مردم سطوح پایین ویتامین D دارند. این امر با خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، سرطان، زوال عقل و برخی بیماریهای خودایمنی مرتبط است.