رای استخراج پودر ماهی استفاده می شوند اتانول و پروپانول

پودر ماهی استخراج شده با حلال عمدتاً در دهه های 1970 و 1980 مورد مطالعه و استفاده قرار گرفت.

با این حال، اخیراً مقداری علاقه به این فناوری گزارش شده است.

اساساً مبتنی بر استفاده از حلال های الکلی برای حذف آب، چربی و اجزای طعم ماهی از ماهی خام است.

حلال هایی که با موفقیت برای استخراج پودر ماهی کیلکا استفاده می شوند اتانول و پروپانول هستند، اما اتیلن دی کلرید نیز استفاده می شود.

انتخاب بین حلال های الکلی بر اساس هزینه است.

به طور معمول حلال بازیابی و استفاده مجدد می شود.

سه نوع پروتئین ماهی استخراج شده با حلال وجود دارد.

نوع A: پودر تقریباً بی بو و بی مزه با حداکثر محتوای چربی کل 0.75٪.

نوع B: پودری که محدودیت خاصی از نظر بو یا طعم ندارد، اما قطعا دارای طعم ماهی و حداکثر محتوای چربی آن 3 درصد است.

نوع C: پودر ماهی معمولی تولید شده در شرایط بهداشتی رضایت بخش.

کیفیت پودر ماهی سمنقور استخراج شده با حلال به مواد اولیه و شرایط فرآوری بستگی دارد.

هنگامی که از ماهی بدون چربی مانند هیک تهیه می شود، رنگ محصول خاکستری روشن تا قهوه ای مایل به زرد است.

رنگ پروتئین ماهی استخراج شده با حلال تهیه شده از گونه های چرب مانند ماهی آنچوی و شاه ماهی، به رنگ خاکستری تیره تر است.

این ویژگی مطلوب نیست و استفاده از پودر ماهی چابهار استخراج شده با حلال را در برخی غذاها محدود می کند.

این محصول به مدت 6 ماه در دمای 5 درجه سانتیگراد هنگامی که در یک ظرف در بسته بسته بندی شود پایدار است.

با این حال، عامل اصلی محدود کننده استفاده از پروتئین ماهی استخراج شده با حلال، فقدان خواص عملکردی است.

 

  • منابع:
    1. Development of fish protein powder
  • تبلیغات: 
    1. موشی که فقط در کارتن پستی می خوابد
    2. مردی با پوشیدن کاپشن چرم توانست به ماه سفر کند!
    3. با استفاده از نانو می توانید کپک روی غذا را از بین ببرید
    4. استفاده از بازی فکری در شکار ارواح