مزایای پیاز سرخ شده فله بسیار فراتر از طعم و بافت آن است.
ترشی، کاری، ساندویچ، سوپ و سایر غذاها درست می کردند، پیاز، سیر، موسیر و تره فرنگی همگی از اعضای جنس آلیوم هستند.
در طول تابستان، خوردن پیاز خام توصیه می شود، زیرا می تواند شما را خنک نگه دارد و فواید زیادی برای بدن داشته باشد.
هر فرد به طور متوسط سالانه 20 پوند از این سبزی را مصرف می کند، چه به صورت خام، پخته، ترشی یا پودر شده آن را مصرف کند.
یکی از سادهترین راهها برای خوشمزهتر کردن وعدههای غذایی، اضافه کردن پیاز خام است. من تقریباً به همه غذاهای خوش طعم پیاز اضافه می کنم!
ین یک واقعیت است که پیاز چه به صورت خام و چه پخته مصرف شود، فوق العاده مفید است. با این حال، پیاز خام دارای ترکیبات گوگرد آلی در مقادیری است که مزایای متعددی دارد.
همچنین پیاز آب پز مفید است. آنها منبع عالی مس و فیبر هستند مس ارتباط مغز را بهبود می بخشد در حالی که فیبر به جلوگیری از مشکلات معده کمک می کند.
به گفته یک متخصص تغذیه بالینی، دکتر Lovneet Batra، پیاز خام بهتر است زیرا گوگرد و آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
پیاز دارای مواد مغذی بسیاری از جمله ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است آنها همچنین به داشتن چندین فواید سلامتی معروف هستند.
پیاز نقش مهمی در حفظ سلامتی ما دارد و جوانه های چشایی ما را گزگز می کند.
آنها حاوی آلیل دی سولفید و آلیوم هستند که به کنترل سرطان، کنترل سطح قند خون، کاهش التهاب و درمان عفونت ها کمک می کنند. پیاز یک غذای فوق العاده است.
در اینجا ما جزئیاتی در مورد فواید پیاز خام به شما ارائه خواهیم داد پیاز منبع بسیار خوبی از تیوسولفات ها و فلاونوئیدها است. این مواد مقصر طعم و بوی تند و تند پیاز هستند.
تیوسولفات ها قوام خون را حفظ می کنند و ترکیبات گوگرد به کاهش سطح کلسترول در بدن شما معروف است به کاهش خطر سکته مغزی و بیماری قلبی کمک می کند.
متخصصان پزشکی می گویند که خوردن پیاز به صورت خام یا پخته برای به دست آوردن بیشترین ترکیبات گوگردی از پیاز بهترین استراتژی است.