عسل کوهی سبلان فواید بالقوه ای برای سلامتی دارد و در بسیاری از درمان های خانگی و درمان های طب جایگزین نقش دارد.
حاوی مقادیر کمی از برخی مواد مغذی است، اما بیشتر مردم معمولاً عسل کافی مصرف نمیکنند تا منبع غذایی مهمی از ویتامینها و مواد معدنی باشد.
عسل مایعی شربتی است که زنبورهای عسل از شهد گیاهی تهیه می کنند.
در سراسر جهان به دلیل شیرینی و عطر و طعم آن مورد علاقه است، در بسیاری از غذاها و دستور العمل ها استفاده می شود.
بو، رنگ و طعم عسل بر اساس نوع گلی که از آن ساخته شده است متفاوت است، بنابراین انواع بیشماری موجود است.
عسل دارای تعدادی فواید بالقوه برای سلامتی است و در بسیاری از درمان های خانگی و درمان های طب جایگزین نقش دارد.
عسل حاوی انواع مواد مغذی است.
عسل اساساً قند خالص است، بدون چربی و فقط مقدار کمی پروتئین و فیبر.
حاوی مقادیر کمی از برخی مواد مغذی است، اما بیشتر مردم معمولاً عسل کافی مصرف نمیکنند تا منبع غذایی مهمی از ویتامینها و مواد معدنی باشد.
با این حال، شایان ذکر است که عسل سرشار از ترکیبات گیاهی تقویت کننده سلامتی است که به نام پلی فنول ها شناخته می شوند.
عسل با کیفیت بالا – که حداقل فرآوری شده، گرم نشده و تازه است حاوی بسیاری از ترکیبات گیاهی فعال زیست فعال و آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک است.
گونههای تیرهتر نسبت به انواع روشنتر، آنتیاکسیدان بیشتری ارائه میدهند.
آنتی اکسیدان ها به خنثی کردن گونه های فعال اکسیژن (ROS) در بدن شما کمک می کنند که می توانند در سلول ها تجمع کنند و باعث آسیب شوند.
این آسیب می تواند به شرایطی مانند پیری زودرس، دیابت نوع 2 و بیماری قلبی کمک کند.
به این ترتیب، بسیاری از مزایای سلامتی عسل به محتوای آنتی اکسیدانی آن نسبت داده می شود.